St.Olav russen 2019! Jeg beklager at dere gikk under samme kam som idiot-russen 2019

Når man har sterke meninger og stikker hodet frem, så må man også tåle tilbakemeldinger av ymse slag. Jeg fikk i går en tilbakemelding på innlegget mitt til russen.

Hvorfor skylder du på ungdommene? De visste ikke hvilken tekst denne voksne “musikeren” kom til å skrive.
Russen tar jo selv avstand fra denne psyko-møkka av ei låt;)

Ehm, sorry mac, men dette er ikke en godkjent unnskyldning fra min side, den går faktisk under ansvarsfraskrivelse, og når man leier noen til å gjøre en jobb for seg! Da sjekker man faktisk ut om for eksempel bilen er kjørbar før man kjører den ut ifra verkstedet! Og som regel forteller mekanikeren eller verkstedet om hvilken jobb de har utført! Ergo…Duracellkaninene som fikk en lame låtskriver til å koke i sammen denne suppa, burde virkelig sjekka det ut før den var ment til å hyle i øra på Norges befolkning!

Jeg er for ansvarsTILskrivelse! Vi bor i et land som har så mange paragrafer at det finnes garantert en for hver samfunns skrevne norm i nåtidens eksistens! Det er en grunn for at vi Nordmenn har det så godt i dette landet. Mye handler om nettopp dette. Vi får konsekvenser når vi ikke gjør som vi skal. Det kalles uskrevne og skrevne regler. De skrevne kalles lover. De uskrevne kalles normer. Det er ikke kvantefysikk russen driver med. Og det er trist at vi må tilbake til neandertalerens tid for å beskrive handlingene de oppfordrer til gjennom oppførsel og fremtoning!

Det er kjempetrist at denne type russ, blir hovednyheten og som gjør at mange, bla jeg feier alle russ under en kam i 2019. For den andre typen finnes visst den også! Men det er idiotien som blir snakket om istedenfor alle de oppegående, omsorgsfulle og hjelpsomme russene som også eksisterer! For de er der. På Ledaal i Stavanger, Hetlandsrussen, St.Svithun, Godalen, Randaberg og alle andre videregående skoler i Rogaland og Norges land. De er der. Men de får ikke plass, fordi overnevnte skinner sterkere enn disse få men viktige diamantene. Det er jo helt tragisk. Og det er urettferdig for russ som disse…Jeg har en barndomsvenn som rett etter jeg hadde posta min surmule sak om russen, og Dagbladet hadde oppdatert sin, la ut en kjempefin post om sin opplevelse med russen den dagen. Jeg oppfordrer flere russ til å gjøre det samme. Ikke glem at dere er forbilder for ufattelig mange barn og unge, som virkelig bare ønsker å leve opp til dere! Så, en beklagelse fra meg fordi jeg moraliserer som om dette gjelder alle…Beklager! Russ 2019 fra St.Olav videregående skole i Stavanger som lyste opp dagen til Bjørn Harald…U ROCK <3  Dere er de forbildene vi trenger!!

// Tina

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg