Morsdag, og du lider i stillhet.

 

Idag er det morsdag. Mammas dag. En av de beste dagene i verden, for det er den dagen vi hylles for den viktigste jobben på jord. Den jobben man er født til å mestre. Som kvinne. Som mamma og som selve symbolet på trygghet og kjærlighet. 

Rundt i Norges land, sitter det mange mammaer som idag ikke får det kortet de alltid har fått, frokost lagd av barnehender på senga. Det er mange som håper og venter på en telefon som kanskje aldri kommer. Og det gjør vondt. For selv om rollen er på pause er hjertet ekstra delt i to på dager som dette. Spesielt på dager som dette! 

Jeg tar meg i det, når jeg hører stemmen din. Gratulere med morsdagen, verdens beste mamma. Jeg blir så glad, så trist, så stolt og så full i sorg på en og samme gang. Men lykken i stemmen din over at du har husket på meg, den overgår alt det vonde. For jeg er stolt. Av at jeg har født deg til denne verden, og gitt deg det beste med det jeg hadde de årene vi var sammen, du og jeg. 

Så til ALLE mammaer der ute! Gratulere med morsdagen. Det er en ting  å gi noen livet, men bare mammaer gir livet mening (sitat lånt og litt forandret fra en av de fineste mammaene jeg kjenner) 

 

-Tina-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg